Viladecans

A prop de Barcelona, del Garraf i de la costa, els gairebé 66.000 habitants de Viladecans tenen a tocar gran ciutat, muntanya i platja sempre que vulguin.

Sabies que...?

Just on es troba aquesta localitat havia estat terra de mamuts, fet que es va descobrir al jaciment de la Bòbila de Sales i a Can Tries.

Glòria Roca,
Propietària de la pastisseria Roca
Carlos Sobrino Jiménez,
Directiu del Club Atletisme Viladecans
María José Morales,
Parada Pesca Salada Ana del Mercat de la Constitució
Albert Villanueva,
Professor de l’Escola Sagrada Família

Els protagonistes de Viladecans

Glòria Roca

"Els meus pares van venir a viure a la ciutat quan es van casar, i jo he nascut i viscut aquí tota la meva vida. Ara he renovat la pastisseria que vaig heretar del meu pare per adaptar-la a les noves demandes de la gent de Viladecans."

Carlos Sobrino Jiménez

“Soc de Viladecans de tota la vida. La família, els amics i els nanos del club són el més important per a mi. Crec que la vida ha de basar-se en valors, no en marques i objectius. Això és el que intento inculcar els nois.”

María José Morales

“La parada era de la meva mare i jo la vaig heretar. Avui dia molta gent em diu Ana pel nom de la parada, tot i dir-me María José.”

Albert Villanueva

“Soc professor d’informàtica, però també m’agrada molt escriure. Ara estic escrivint una novel·la sobre els moviments anarquistes dels anys vint.”