Santa Coloma de Cervelló

Entre la ribera dreta del riu Llobregat i els contraforts orientals del massís del Garraf, trobem aquesta petita població d’uns 8.000 habitants.

Sabies que...?

La família Güell va decidir establir la seva colònia tèxtil en aquesta localitat i la cripta dissenyada per Gaudí, que van construir els treballadors, és patrimoni mundial de la humanitat.

José María Martínez,
Pastisser de La Cirera
Chari Expósito,
Propietària del Quiosc de la Chari
Carles Bermell,
Propietari i cuiner del Restaurant El Capritx
Isaac Soriano,
Responsable de comunicació de Standby

Els protagonistes de Santa Coloma de Cervelló

José María Martínez

"Quan vaig obrir la meva pastisseria, la vaig batejar com La Cirera, sense saber que al poble hi havia una festa amb aquest mateix nom. La botiga va tenir molt bona acceptació i avui segueix sent una referència en el poble, igual que la festa."

Chari Expósito

“Gràcies al quiosc he pogut conèixer molta gent de Santa Coloma. Crec que soc una privilegiada, ja que sento que tots som com una gran família.”

Carles Bermell

“Jo entenc la cuina com cultura del territori. Per això cuidem molt el producte de proximitat i de temporada, i els nostres plats combinen tradició i modernitat.”

Isaac Soriano

“Els meus pares tenien un restaurant a la Colònia Güell, però el meu germà i jo volíem fer altres coses i el vam convertir en un estudi de comunicació.”