Nou Barris

Tot i el seu nom, Nou Barris està format per tretze barris on viuen més de 164.000 habitants. Destaca la vida associativa, que busca la millora social de manera constant.

Sabies que...?

El nom d’aquest districte prové d’una antiga revista dels anys 70 que publicava la primera associació de veïns de la zona.

Jordi Sánchez,
President de l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris
Txell Martínez,
Responsable de difusió i comunicació del casal de barri Ton i Guida de Roquetes
Montserrat Abad,
Propietària de la parada Llegums i Fruits Secs del Mercat de Ciutat Meridiana
Joan Paredes,
Professional de la Ferreteria Cofac de Nou Barris

Els protagonistes de Nou Barris

Jordi Sánchez

"Fa 17 anys que visc a Nou Barris i els últims cinc els he dedicat a reconstruir el seu passat, principalment el segle XIX, des de l'Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris."

Txell Martínez

“Em dedico a informar i a acompanyar les persones que venen al centre, però jo també em sento acompanyada quan un veí em regala alguna saeta con mucho duende.”

Montserrat Abad

"Fa més de tretze anys que treballo a la parada del mercat, però soc molt aficionada al teatre. A l'Agrupació Punt i Seguit de La Xixa Teatre, representem les coses que passen al barri."

Joan Paredes

“Porto vuit anys treballant a la ferreteria i, tot i que d’això ja en fa molt, cada dia aprenc coses noves. A més, la gent del barri és molt amable i molt cordial. Espero continuar treballant aquí durant molts anys.”