Montgat

Montgat és la població amb més d’11.000 habitants que rep el nom del turó principal que es troba al centre del municipi i que compta amb diverses platges on refrescar-se a l’estiu.

Sabies que...?

És la única localitat catalana on encara es realitzen subhastes a l’antiga, que consisteix en la venta directa de peix a la mateixa platja i a viva veu.

Margarida Vilaró,
Farmàcia Brufau
Manuel Alonso,
President de la Fundació Privada Hermes de Montgat
Eva Marín,
Presidenta de l’associació de la malatia rara Ring14
Pau Felipe,
Propietari de Malamar Wake Park

Els protagonistes de Montgat

Margarida Vilaró

"Els camps de clavells que donen color a Montgat porten el segell de la meva família. El meu rebesavi va plantar vinyes a la finca del Marquès de Monsolís. El meu pare i els meus oncles van construir pous per convertir aquella terra en camps de cultiu."

Manuel Alonso

“Vaig començar com a director esportiu, però fa poc em van fer president. La primera trucada com a president va ser la d’Aigües de Barcelona.”

Eva Marín

“La meva filla Sara va ser la primera diagnosticada a Espanya amb Ring 14, una malaltia rara molt poc coneguda. Des de l’associació fa molts anys que lluitem per millorar la vida dels nens i les famílies afectats per aquesta malaltia.”

Pau Felipe

“Som conscients de la importància de l’aigua, per això disposem d’una piscina d’aigua salada reciclada. A més, ara ens dediquem a fomentar els esports inclusius per a la gent amb discapacitat.”