Montcada i Reixac

El parc de la Llacuna, una gran zona verda amb més de 55.000 m² de vegetació i un llac d’origen natural, és el pulmó verd dels més de 34.000 habitants que viuen al municipi de Montcada i Reixac.

Sabies que...?

Abans del 1941 no hi havia cap estació de tren, per això els veïns s’agrupaven amb fanalets a la nit per indicar la parada del poble al conductor.

David Lago,
Propietari del SADA Sport Bar
Marta Casanovas,
Mestra i directora de l’Escola Bressol Mitja Costa
Dani Capdevila,
Gerent de Mosaics Capdevila
Tina Recio,
Fundadora del projecte pioner I-Vaginarium

Els protagonistes de Montcada i Reixac

David Lago

"El meu germà Samuel i jo vam inaugurar el bar el desembre de 2005, i el seu nom es deu a les inicials dels nostres noms. I vam voler plasmar la nostra passió decorant-ho amb elements esportius retro. És un bar únic a Montcada."

Marta Casanovas

“Ens agrada dir que som una escola verda: per a nosaltres és molt important educar sobre el reciclatge i l’estalvi de l’aigua des de ben petits.”

Dani Capdevila

“El meu besavi va començar a fabricar panots per a les voreres l’any 1932. Soc la quarta generació que continua amb el negoci i esperem seguir molts anys més.”

Tina Recio

“Aquest projecte neix després de deu anys d’activisme. Volem ajudar i acompanyar les noies transsexuals davant el repte d’una vaginoplàstia.”