Badalona

Més de 215.000 habitants donen vida a aquesta ciutat situada a l'extrem nord de la comarca del Barcelonès. Un lloc on els gairebé cinc quilòmetres de platja aporten un encant especial a aquest municipi.

Sabies que...?

L’hospital, conegut com Can Ruti, rep aquest nom per una antiga finca; el nom oficial és Hospital Universitari Germans Trias i Pujol en honor a dos metges germans de Badalona.

Alicia Pérez,
Treballadora de la fàbrica Anís del Mono
Josep Boter,
Gerent de la Drogueria Boter
M. Pilar Cabrerizo,
Professora al Col·legi Sant Andreu
Teresa Almera,
Gerent de la Bomboneria Almera

Els protagonistes de Badalona

Alicia Pérez

"Com a badalonina de tota la vida, és un orgull treballar a una fàbrica que molt aviat complirà 150 anys a la ciutat. Com els 150 anys que acaba de fer Aigües de Barcelona."

Josep Boter

“Fa 93 anys que som al barri. Soc la tercera generació que treballa a la drogueria. Com aquell que diu, vaig néixer a la botiga.”

M. Pilar Cabrerizo

“Fa molt de temps que soc professora de català al mateix col·legi. Em fa molta il·lusió veure com els alumnes als que vaig donar classe fa anys ara hi porten els seus fills.”

Teresa Almera

“Som la tercera generació que treballa a la bomboneria. És un orgull ser part d’una de les botigues emblemàtiques de Catalunya. Després de tants anys, la gent de Badalona sap que si és de ca l’Almera és bo.”