Coneix més sobre Aigües de Barcelona

Puc canviar el tram de consum d’aigua a Barcelona?

La part variable d’una factura de l’aigua s’organitza en 5 trams diferents. Estableixen una progressió del consum i del preu, on el tram 1 és aquell en què es paga menys per cada metre cúbic d’aigua i el tram 5, el que més.

Quin és el consum mitjà d’aigua per persona a Barcelona?

L’aigua és el recurs més abundant del món, encara que només un 3 % és dolça i encara és menor l’aigua disponible per a beure, que representa l’1 % del total. 

Com sé quin tram de consum de l’aigua em correspon?

En la factura de l’aigua hi ha molts conceptes en els quals la teva actitud d’estalvi influeix poc, ja que es tracta de quotes fixes pel tipus d’habitatge o de taxes que marquen els ajuntaments o la Generalitat de Catalunya.

Quins són els trams de consum d’aigua a Barcelona?

Has rebut la factura de l’aigua i se t’ha establert un consum del tercer tram? Això és molt o poc? Perquè et quedi clar, en les properes factures t’explicarem quins són els diferents trams del consum d’aigua a Barcelona i com pots reduir-los. 

Remunicipalització de l’aigua de Barcelona: tots els inconvenients

Moltes veus s’aixequen per defensar una remunicipalització de l’aigua a Barcelona, tot i que no tots els arguments que defensen s’adapten a la realitat.

Com estalviar en el consum d’aigua a la llar

És necessari conscienciar-se del problema que suposa la falta d’aigua i la seva contaminació per al medi ambient i per a les persones. Cap organisme pot viure sense aigua i sembla que moltes vegades no li donem el valor que li correspon, i deixem aixet

Cercar per categories